SPHINX MARKT STEENBERGEN

SPHINX MARKT STEENBERGEN De smaak van Egypte was nog nooit zo dichtbij

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1646 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Markt Steenbergen. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 6:00 Kauwe kleffe patat. Pizza met heel veel deeg welke smaakloos was
15 mei 2022 om 22:45 Jammer dat ik lauwe friet bij m'n spare ribs kreeg ipv gebakken aardappelen.
15 mei 2022 om 19:19 Het eten was erg lekker en ondanks dat we een groten bestelling hadden geplaatst was het eten er erg snel!
15 mei 2022 om 1:43 Goed eten, snel bezorgd. Ook nog wat extra eten erbij. Top!
10 mei 2022 om 12:45 Pizza's kun je beste bij Noorsin bestellen eerlijk gezegd, en turkse pizza's en kapsalon bij antalya. De rest is op zich...wel lekker...
1 mei 2022 om 23:39 Duurde lang maar we kregen een bestelling van iemand anders erbij die heeeeerlijk was
25 apr 2022 om 18:22 Te lange bezorg tijd 74 min..
24 apr 2022 om 20:41 Helaas doen ze op de spareribs naturel ook veel saus. En als je dan bij de opmerking plaatst geen saus vanwege allergieën wordt de opmerkingen helaas niet gelezen. Letterlijk weggegooid geld dus. Laatste keer besteld erg jammer.
24 apr 2022 om 18:52 Heel erge taaie friet was echt niet lekker moesten de helft weg gooien omdat ze erg taai waren.
20 apr 2022 om 16:28 Eten uitstekend zoals altijd, bezorging was wat vroeg, hadden een tijd aangeven. Salade kunnen ze beter achterwege laten, die stelt niet veel voor. Verder een aanrader.
19 apr 2022 om 7:13 Prima eten maar het is niet net ingepakt dus het voelt een beetje onhygiënisch aan.
18 apr 2022 om 0:52 Eten is te smerig voor woorden . Ze gebruiken geen verse producten eten is koud en niet goed bereid